Yazan Unknown | 0 yorum

Adana'nın dört bir yanında "Erken Eğitimi Seç" şenlikleri düzenledik

Okul Öncesi Eğitimin Güçlendirilmesi projesi kapsamında yürüttüğümüz Toplumsal Seferberlik Kampanyası “Erken Eğitimi Seç” sloganı ile Adana’yı hareketlendirdi. Adana merkezde yapılan toplantıların ardından Yüreğir, Seyhan ve Kozan ilçelerinde düzenlenen şenliklerde yüzlerce çocuk açık hava şenliklerinde eğlendi. 











İlki Yüreğir ilçesindeki Mehmet Akif Ersoy Parkında gerçekleştirilen etkinlikler aslında 3 – 4 – 5 yaşındaki çocuklara özel eğitici oyunlardan oluşsa da, parkı ziyarete gelen ağabey ve ablaları, hatta anneleri de eğlenceli etkinliklere katılmak için yarıştı. 


Özellikle çuval yarışması en sıkı rekabetin yaşandığı parkur oldu! 





 Daha sonra benzer bir şenliği Adana’nın biraz daha uzak bir ilçesi olan Kozan’da yaptık. Nehrin kenarına açılmış olan Atatürk Parkı, oraya ilk kez gelen bizleri büyüledi! Şenliğe katılan çocuklar ise güzel manzaradan ziyade “kaşıkta yumurta taşıma” yarışmasına daha fazla heyecan duydu! 


Son “Erken Eğitimi Seç” şenliğimiz ise Seyhan’daki Fatih Sultan Mehmet Parkında yapıldı. Etkinliğe herkes davetliydi; keçiler bile! 



 ( Bir mahalleli torunları ve torunlarının beslediği keçiyle birlikte etkinliklere katıldı) 





Elbette herkes birinci! Her yarışmanın tüm katılımcılarına birer “Erken Eğitimi Seç” bayrağı, proje logomuza uygun el şeklinde şekerler, hafıza kartı oyunları ve daha bir çok hediye ödülleri yağdı! 






Bir sonraki “Erken Eğitimi Seç” şenliğimiz 27 Mayıs’ta İzmir’de olacak. Bu eğlenceli etkinliklere tüm İzmirlileri bekliyoruz!

0 yorum :